Met ruim 25 jaar ervaring als administratief en secretarieel ondersteuner in de functies van juridisch secretaresse, personal assistant en hoofd secretariaat in voornamelijk de advocatuur ken ik als geen ander het belang van betrouwbare, efficiënte assistentie voor managers/bedrijfseigenaren.

Mijn voornaamste taak was en is het ontzorgen van de ondernemer zodat die weer toekomt aan zijn/haar core business. Door orde en structuur aan te brengen in de organisatie wordt de ondernemer ontzorgd en kan die er op vertrouwen dat het werk goed en met oog voor detail wordt gedaan.

Mensen helpen is mijn passie en mijn grootste drijfveer om iedere dag weer mijn uiterste best te doen om iemands dag weer een stukje mooier te maken. Als virtual assistant ben ik in staat om taken uit handen te nemen en/of tools aan te reiken zodat de ondernemer kan blijven groeien met zijn onderneming en in het ondernemerschap.

Mijn tweede grote passie is creatief bezig zijn en die creativiteit uit zich op persoonlijk vlak maar zeker ook in mijn werk. Creatief kunnen denken en oplossingen creëren is uitdagend en vergt het opzoeken en soms oprekken van grenzen en mogelijkheden. Niet alles is knip en klaar en volgens een vast stramien, het is juist bijzonder om maatwerk te kunnen bieden en in te richten.

Patty Rietveld
Patty RietveldVirtual Assistant
“Neem geen genoegen met middelmatigheid maar streef altijd naar uitmuntendheid”

Werkervaring

Van Benthem & Keulen advocaten en notariaat :
1994-1998 (juridisch secretaresse)

Gresnigt & van Kippersluis advocaten:
1999-2015 (juridisch secretaresse, faillissementsmedewerker)

Schyns Advocaten: 2015-heden (Hoofd secretariaat)

Theodoor Consult: personal virtual assistant voor de heer
mr. Drs. Th.E.M. Wijte

Competenties

  • Sterk in heldere communicatie

  • Organiseren
  • Orde en structuur aanbrengen
  • Oog voor detail
  • Snelheid in denken en oplossingsgericht